• Bahasa Indonesia
 • Bahasa Melayu
 • Sewa Kereta Pregio di Bali

  Transport Mobil Bali, Jasa Sewa Mobil Bali, Sewa Pregio Bali

  AMSBali.com Website Sewa Mobil Pregio di Bali

  Ulundanu Transport menawarkan perkhidmatan sewa kereta pregio di Bali. Kenderaan ini sememangnya sesuai untuk digunakan oleh anda sekeluarga yang hendak bercuti ke Pulau Dewata. Kereta ini boleh membawa anda ke pelbagai tempat pelancongan menarik yang ada di Pulau Bali dengan cepat dan juga berkesan.

  Mengapa perlu menggunakan KIA Pregio?
  Kereta Pregio sendiri tentunya sudah tidak asing lagi bagi para pecinta travelling atau bercuti. Kereta ini merupakan kenderaan buatan Korea, dimana mampu menampung 10 penumpang dewasa sekaligus. Kereta ini sendiri termasuk dalam kategori micro bus, sehingga mempunyai kapasiti penumpang yang besar dan bagasi yang luas. Jika anda bercuti bersama keluarga ataupun beberapa saudara-mara yang tinggal di Bali, tentunya kereta Pregio yang kami tawarkan adalah kereta terbaik untuk anda gunakan. Anda tidak perlu berdesak-desakan ketika di perjalanan ke tempat pelancongan berkaitan saiz kereta yang besar.

  Mengapa perlu menggunakan Ulundanu Transport?
  Ulundanu Transport merupakan syarikat rental mobil terbaik di Bali, dimana mempunyai pelbagai pengalaman dalam perkhidmatan kereta sewa. Pengalaman kami yang telah mencapai 4 tahun, membuat kami lebih memahami akan kualiti dan standard sesuai harapan pelanggan.

  Kereta Pregio yang kami tawarkan pun dalam keadaan yang baik dan akan memberikan kemudahan bagi para penumpangnya. Kami selalu melakukan rawatan secara rutin dan juga penggantian suku cadang secara berkala. Kenderaan ini pun dilengkapi dengan kawasan pedalaman yang berkualiti, air conditioner yang sejuk di seluruh kabin, serta kualiti mesin yang tangguh untuk membawa anda sekeluarga mengelilingi pulau Bali.

  Perihal soal harga sewa kereta Pregio ini, Ulundanu Transport memberikan harga terbaik, di mana harga yang kami tawarkan lebih murah berbanding dengan syarikat rental mobil sejenis lainnya.

  Namun sebelum membincangkan soal harga sewa, kereta Pregio yang kami tawarkan ini hanya boleh didapati dalam dua pakej sahaja. Pakej tersebut antara lain pakej sewa kereta + supir, serta pakej sewa kereta + supir + BBM.

  Alasan mengapa kami tidak menyediakan pakej sistem lepas kunci (tanpa pemandu) untuk kereta Pregio ini disebabkan oleh badan dan saiz kereta Pregio yang besar dan perlu pengalaman khusus untuk mengemudikannya. Maka dari itu, penggunaan pemandu adalah syarat wajib untuk perkhidmatan sewa kereta Pregio yang kami tawarkan.

  Untuk harga pakej sewa kereta Pregio + supir ini, kami memberikan harga sebesar Rp 450.000, – untuk 10 jam penyewaan dalam satu hari. Masa yang kami berikan sudah cukup untuk membawa anda sekeluarga mengeliling pelbagai daerah pulau Bali.

  Kami mencadangkan anda untuk menggunakan pakej sewa kereta Bali Pregio + supir + BBM yang kami patok dengan harga Rp 650.000,- Dengan demikian, anda boleh menikmati perjalanan pelancongan keliling Bali dengan penggunaan minyak yang lebih hemat.

  Jika anda mempunyai minat untuk menggunakan kereta Pregio di Bali dari Ulundanu Transport, anda boleh terus menghubungi kami atau hotline di:
  (+62 361) 4071482 untuk melakukan tempahan.

  Kami akan memberikan tawaran terbaik untuk percutian yang berkesan di Bali.