• Bahasa Indonesia
 • Bahasa Melayu
 • Sewa Kereta Murah di Bali

  Sewa Mobil Murah Bali, Sewa Mobil Bali
  Untuk anda yang mencai syarikat sewa kereta murah di Bali, Ulundanu Transport adalah tempat terbaik yang akan memenuhi keperluan anda. Melalui kami, anda akan mendapat pelbagai jenis kereta yang boleh anda sewa untuk menunjang seluruh aktiviti anda di Pulau Bali. Umumnya orang yang menyewa kereta dari kami adalah mereka yang ingin bercuti dengan melawat pelbagai tempat pelancongan menarik di Pulau Bali. Namun, tidak sedikit juga para pengusaha dari kota lain yang menyewa kereta kami untuk menunjang keperluan perniagaan mereka di Bali.
  Mengapa perlu menggunakan Ulundanu Transport?
  Kami selalu melakukan rawatan terhadap setiap kereta yang kami sewakan. Hal ini kami lakukan untuk memberikan kereta terbaik guna menunjang keperluan anda di Bali. Mulai dari kereta Karimun, Xenia, APV, Innova, hingga KIA Pregio dan Isuzu Elf boleh anda pilih dan sewa. Untuk lebih menjimatkan perbelanjaan anda, maka syarikat kami menyediakan 3 pakej sewa kereta murah yang pas untuk anda gunakan.
  Pakej pertama adalah pakej sewa kereta tanpa pemandu atau sistem lepas kunci, pakej kedua adalah pakej sewa kereta + pemandu, yang ketiga adalah pakej sewa kereta + pemandu + BBM (petrol). Ketiga pakej ini boleh anda pilih menyesuaikannya dengan keperluan anda.
  Menyewa kereta dengan memandu sendiri sangat sesuai untuk digunakan jika anda sudah hafal dengan daerah pulau Bali, atau mempunyai saudara atau kenalan yang tinggal di Pulau Bali. Melalui perkhidmatan ini, anda boleh menyewa kereta kami dengan masa 24 jam full dengan harga yang lebih murah berbanding dua pakej lain.
  Sementara untuk paket kedua dan ketiga mempunyai persamaan, yakni penggunaan pemandu dengan belum atau sudah includenya penggunaan BBM (petrol). Untuk anda yang baru pertama kali melawat Pulau Bali, pakej yang satu ini sangat pas untuk anda gunakan. Anda boleh menikmati masa bercuti bersama keluarga tanpa perlu fokus dengan arah dan jalan ke tempat kedua. Anda pun boleh mempunyai percutian terbaik tanpa perlu tersesat dalam perjalanan ke tempat kedua. Kami sangat menyarankan anda untuk menggunakan pakej ketiga, berkaitan mahalnya petrol yang akan anda habiskan dalam satu harinya. Dengan menggunakan pakej sewa kereta murah di Bali + Pemandu + BBM (petrol), harga yang anda bayar pada kami sudah termasuk semua keperluan perjalanan dan trasnportasi anda.
  Selain harga murah yang kami tawarkan untuk anda, kelebihan lain dari Ulundanu Transport adalah mahirnya pemandu kami dalam berbahasa Inggeris. Hal ini akan memberikan kemudahan kepada para pelancong dari luar negeri dalam berkomunikasi. Jika anda anda berminat untuk menggunakan perkhidmatan sewa kereta di Bali yang kami tawarkan, boleh menghubungi kami melalui website www.amsbali.com untuk melakukan tempahan.