• Bahasa Indonesia
 • Bahasa Melayu
 • Sewa Kereta Karimun Di Bali Murah & Bagus

  rental mobil murah bali, rental karimun murah bali, jasa sewa mobil bali, rental mobil bali

  Ulundanu Transport merupakan syarikat perkhidmatan kereta sewa di Bali, kami menawarkan keselesaan bagi anda yang merancang bercuti dan berkeliling Bali dengan menggunakan kereta Karimun. Kereta Karimun merupakan salah satu kenderaan varian Suzuki yang termasuk dalam kategori city car. Kereta Karimun yang kami tawarkan terdiri daripada dua pilihan yakni, Kereta Karimun biasa dan Kereta Karimun Estilo. Kereta Karimun sangat cocok digunakan untuk kalangan muda yang sedang bercuti di Bali .

   

   

   

  Apa kelebihan dari Sewa kereta Karimun di Ulundanu Transport ?
  Sewa Karimun di BaliKereta Karimun mempunyai badan yang kecil berbanding kereta sewa lain, sehingga akan memberikan kemudahan bagi anda ketika memandu dengan lincah di jalanan Pulau Bali yang biasanya tersekat pada musim cuti. Dengan mengunakan kereta Karimun, bilik gerakan anda lebih selesa pada saat melewati jalan yang mempunyai ruang sempit .

  Kelebihan lain dari kenderaan ini adalah reka bentuk yang bergaya dan futuristic dengan sokongan mesin berkapasiti 1,100 cc berteknologi injeksi. Hal ini membuat perjalanan anda lebih hemat kerana penggunaan petrol yang lebih irit tanpa perlu mengurangkan keupayaan kereta . kereta ini mempunyai kapasiti 3 – 4 orang penumpang.

   

  Mengapa perlu memilih perkhidmatan sewa kereta Karimun dari Ulundanu Transport ?
  Sewa Kereta murah BaliUlundanu Transport Merupakan syarikat rental mobil di Bali yang mempunyai pengalaman lebih dari 4 tahun. Pengalaman kami yang cukup lama membuat kami tahu akan kualiti serta standart yang menjadi harapan setiap pelanggan. Dengan memilih perkhidmatan sewa kereta di Ulundanu Transport Bali, maka anda akan mendapatkan kemudahan berkaitan penjagaan kereta yang kami lakukan secara rutin.

  Berkaitan kapasitinya yang hanya mampu menampung 4 orang, maka kenderaan ini sangat pas untuk anda yang sedang bercuti bersama pasangan ataupun rakan pejabat. Kami pun menasihatkan anda untuk menyewa kereta ini dengan sistem lepas kunci, dimana anda boleh membawa kereta ini selama 24 jam dengan harga yang lebih murah. Untuk harga sewa kereta Karimun per harinya ialah sebesar Rp 225.000. Kami pun akan memberikan potongan harga bagi anda jika waktu sewa lebih daripada 3 hari.

  Selain sistem lepas kunci, Ulundanu Transport juga menawarkan pakej sewa kereta Karimun lain. Pakej tersebut antara lain penambahan pemandu untuk menghindarkan anda dari tersesat, serta penambahan pemandu yang sudah termasuk dengan petrol untuk keselesaan penjimatan budget percutian anda setiap harinya.

  Jika anda berminat untuk menggunakan kereta Karimun selama di Bali, anda boleh mempercayakan perkhidmatan sewa kereta di Bali kepada Ulundanu Transport.

  Sila hubungi kami untuk menggunakan kereta Karimun yang kami sediakan.