• Bahasa Indonesia
 • Bahasa Melayu
 • Sewa Kereta Innova Bali

  sewa mobil innova bali, sewa innova plus sopir bali, sewa innova plus driver bali
  Bercuti ke Bali tentunya paling selesa dengan menggunakan pesawat kerana akan membuat anda sampai di tempat tujuan dengan cepat. Namun, sesampainya di tempat tujuan pelancongan, sudahkah anda memikirkan cara-cara pengangkutan apa yang akan mengantarkan anda mengelilingi Pulau Bali? Jika belum, maka Ulundanu Transport adalah syarikat sewa kereta di Bali yang siap memberikan percutian terbaik untuk anda dan keluarga. Cara paling baik untuk mengantarkan anda mengelilingi pulau Bali tentunya adalah dengan menyewa kereta. Jika anda bercuti bersama 6 hingga 8 orang, maka kami cadangkan untuk anda menyewa kereta Innova yang kami.
  Kereta Innova merupakan salah satu kereta terbaik dari Toyota dimana mempunyai kabin yang luas sehingga sangat nyaman untuk digunakan dalam perjalanan. Kereta ini pun mempunyai keteguhan saat menghadapi medan yang agak sukar apabila membuat perjalanan dekat atau pun jauh.
  Dengan menyewa kereta Innova melalui Ulundanu Transport, maka anda dapat menikmati percutian anda tanpa perlu berasak-desakan di kereta. Keunggulan lain dari kereta Innova adalah suspensinya yang lembut di mana akan memberikan keselesaan semasa diperjalanan sehingga tidak akan merasa lelah ketika memandu dalam masa yang lama.
  Untuk menunjang keamanan dan keselamatan keluaga anda semasa bercuti di Bali, kereta Innova yang kami siapkan mempunyai teknologi terkini seperti Air Bags dan juga Side Impact Beam sehingga keluarga anda akan lebih dilindungi semasa perjalanan.
  Mengapa perlu menggunakan perkhidmatan sewa kereta Innova dari Ulundanu Transport?
  Sewa Kereta Innova BaliUlundanu Transport selalu melakukan rawatan secara rutin terhadap kereta Innova yang akan digunakan, penjagaan kenderaan ini meliputi penggantian suku cadang dan service yang dilakukan secara berkala. Kereta Innova ini kami sewakan dalam 3 pakej yang boleh menjimatkan perbelanjaan percutian anda, berikut pakej sewa kereta Innova yang kami tawarkan:
  1. Pakej sewa kereta Innova tanpa pemandu
  2. Pakej sewa kereta Innova + pemandu
  3. Pakej sewa kereta Innova + pemandu dan Petrol
  Untuk pakej pertama, yakni sewa kereta Innova dengan sistem lepas kunci. Kami memberikan harga Rp 350,000 per hari (sewa antara 1 hingga 3 hari). Namun, jika anda menyewa kereta kami lebih dari 3 hari, maka kami memberikan potongan harga menjadi Rp 325.000 per harinya.
  Untuk pakej kedua, yakni sewa kereta Innova di Bali + Pemandu. Anda boleh membawa kereta kami selama 10 jam dengan harga Rp 450.000 per harinya. Namun, kami memberikan potongan sebanyak Rp 25.000 per harinya jika anda menyewa kereta Innova ini dalam masa lebih dari 3 hari.
  Sementara untuk pakej ketiga, tidak jauh berbeza dengan pakej kedua namun sewa kereta selama 10 jam sudah termasuk petrol. Untuk sewa 1 hingga 3 hari kami memberikan harga Rp 675.000 dan potongan Rp 25.000 per harinya jika anda menyewa lebih daripada 3 hari.
  Jika anda berminat untuk menggunakan perkhidmatan sewa kereta dari AMSBali.com (Ulundanu Transport) khususnya menggunakan kereta Innova, anda boleh terus hubungi kami untuk melakukan tempahan.