• Bahasa Indonesia
 • Bahasa Melayu
 • Sewa Kereta Elf di Bali

  Sewa Mobil Bali, Sewa mobil murah, transport mobil bali, sewa mobil plus sopir
  Siapa yang tidak tahu kereta Elf ?
  Kenderaan jenis micro – bas yang sering dijadikan kenderaan travel, merupakan kereta yang sesuai untuk mengantarkan anda sekeluarga ke pelbagai tempat pelancongan menarik di Pulau Bali. Jika anda berminat untuk menggunakan kereta ini, maka perkhidmatan sewa kereta bunian di Bali di Ulundanu Transport adalah pilihan terbaik untuk anda gunakan.Ulundanu Transport merupakan syarikat rental mobil di Bali, dipercayai dan berpengalaman. Pengalaman kami dalam bidang ini telah mencapai 4 tahun, sehingga kualiti kami tidak perlu diragukan lagi. Setiap kereta yang kami miliki selalu dirawat dengan baik dan diganti suku cadangnya secara rutin. Pejabat kami terletak di kawasan Kuta – Bali, yang merupakan salah satu objek pelancongan utama Bali.

  Apa Kelebihan Isuzu Elf?
  Isuzu Elf merupakan kenderaan jenis micro – bas yang mampu menampung 12 orang penumpang sekaligus, sehingga sangat sesuai untuk digunakan oleh anda yang bercuti bersama keluarga. Menggunakan Isuzu Elf ini akan memberikan anda keselesaan dalam pemanduan kerana bagasi yang dimiliki kenderaan ini cukup luas, sehingga tidak perlu bimbang dengan banyaknya barang yang anda bawa. Kenderaan ini merupakan kenderaan mini – bus, yang tentu saja mempunyai badan yang cukup besar dan mesin yang tangguh untuk membawa pelancong melalui segala medan dan jarak perjalanan yang jauh.

  Untuk kenderaan ini, Ulundanu Transport hanya menyewa kereta ini dalam dua pakej sahaja, yakni: pakej sewa kereta + pemandu, dan pakej sewa kereta + pemandu + petrol.

  Dengan pakej sewa kereta bunian di Bali + Pemandu, akan membuat anda sekeluarga dapat menikmati percutian anda dengan maksimum tanpa merasa lelah kerana memandu mengelilingi objek pelancongan di Bali dan boleh lebih menjimatkan masa, pemandu kami akan membawa anda mengelilingi Pulau Bali dengan selesa, pemandu kami akan menjadi pemandu pelancong anda, dan mengantarkan anda ke tempat tujuan dengan cepat dan berkesan. Harga untuk pake ini ialah Rp 550.000,- setiap harinya. Harga pakej yang kami berikan ini lebih murah berbanding sewaan kereta lain. Kami akan memberikan potongan sebanyak Rp 50.000 jika anda menyewa kereta ini lebih daripada 3 hari .

  Sementara pakej sewa kereta + pemandu + petrol mempunyai manfaat yang sama seperti pakej pertama, namun keuntungan dari pakej ini adalah anda tidak perlu mengeluarkan kos tambahan untuk membeli petrol. Harga sewa kereta Elf di Ulundanu Transport adalah Rp 850.000 untuk setiap harinya, namun kami akan memberikan harga sebesar Rp 800.000 jika anda menyewa kereta ini lebih daripada 3 hari. Harga tersebut lebih murah jika dibandingkan syarikat rental mobil lain.

  Jika anda berminat untuk menggunakan perkhidmatan sewa kereta Elf dari kami, anda boleh melawat website kami di www.amsbali.com atau hotline (0361) 4071482 untuk fast respond.