• Bahasa Indonesia
 • Bahasa Melayu
 • Sewa Kereta di Bali Tanpa Pemandu

  Sewa Mobil Tanpa Sopir Bali
  Bila anda sedang berada di Bali dalam rangka percutian ataupun perniagaan, tentunya kereta merupakan cara pengangkutan yang penting untuk memenuhi seluruh keperluan anda di sepanjang Bali. Untuk urusan penyewaan kereta, maka Ulundanu Transport adalah pilihan tepat. Kami menyediakan dua pakej sewa kereta, yakni sewa kereta di Bali tanpa pemandu dan sewa kereta + pemandu. Kedua pakej tersebut mempunyai kelebihan dan kekurangan masing-masing yang boleh disesuaikan dengan keperluan anda.
  Mengapa Harus Ulun Danu Transport?
  Syarikat rental mobil kami sangat profesional dalam melayani setiap penyewa. Berbekalkan pengalaman selama 4 tahun tentunya membuat kami lebih paham akan standard yang sesuai dengan harapan pelanggan. Kami beribu di Jalan Taman Giri / Perum Girihil – Jalan Cemara 2 Jimbaran Bali, sehingga sangat dekat dengan lokasi hotel sebagai pilihan tempat anda menginap di Jimbaran.
  Ulundanu Transport mempunyai pelbagai jenis kereta yang boleh anda pilih dan gunakan mengikut keperluan. Mulai dari Karimun, Xenia, Avanza, APV, Innova dan kereta mewah seperti Alphard hingga kenderaan jenis micro-bas yang mampu menampung 10 hingga 12 orang.Kami selalu melakukan rawatan setiap kenderaan yang kami miliki. Mulai dari service rutin hingga pergantian suku cadang secara berkala.
  Untuk anda yang berminat untuk menyewa kereta di Bali tanpa supir, maka anda boleh terus mengunjungi pejabat kami untuk memilih kereta yang akan anda gunakan / sewa. Masa penggunaan adalah 24 jam, sehingga anda mempunyai banyak masa untuk melawat pelbagai tempat pelancongan di Bali. Pakej sewa kereta kami tawarkan ini sudah banyak digunakan oleh banyak pelancong. Tidak hanya dari Indonesia, namun banyak juga digunakan oleh pelancong asing.
  Memiliki kenalan atau saudara di Bali bisa sangat membantu dalam menghemat waktu liburan anda, karena tentu anda tidak ingin waktu liburan anda terbuang akibat tersesat.
  Pakej sewa kereta tanpa pemandu dari kami mempunyai beberapa syarat, antara lain pemilikan SIM (lesen memandu) sebagai bukti anda boleh memandu dan cukup umur untuk memandu. Syarat yang kami berikan untuk memberi keselesaan anda semasa memandu di Bali, sangat mudah dan tidak menyusahkan anda tentunya.
  Jika anda berminat untuk memilih pakej sewa dari Ulundanu Transport ini atau ingin mendapatakan maklumat lebih, anda boleh terus menguhubungi kami.