• Bahasa Indonesia
 • Bahasa Melayu
 • Sewa Kereta Avanza Bali

  Sewa Avanza Murah Bali, sewa mobil avanza bali

  Sewa kereta Avanza di Bali tentunya sudah menjadi kewajiban bagi keluarga anda semasa bercuti di Pulau Bali. Kenderaan MPV untuk keluarga ini menjadi primadona berkaitan kelebihannya yang irit bensi dan mampu memberikan keselesaan bagi penumpangnya. Jika anda tengah mencari kereta Avanza untuk bercuti di Bali, maka Ulundanu Transport akan memenuhi keperluan anda.

  Kereta Avanza sangat sesuai untuk digunakan bersama keluarga selama bercuti di Bali. Kerana dari segi saiz, Avanza mempunyai badan yang lebih besar berbanding kereta Agya atau varian kereta MPV murah lainnya. Kapasiti dari kenderaan ini pun mampu memuatkan 7 hingga 8 orang penumpang, ditambah dengan batang yang cukup luas.

  Toyota All New Avanza yang kami tawarkan menggunakan mesin berteknologo VVT-i dan peningkatan kualiti dalam kes penggantungan, sehingga mempunyai prestasi tenaga mesin yang tangguh serta memberikan keselesaan semasa anda memandu.

  Mengapa perlu menyewa kereta Avanza melalui Ulundanu Transport?
  Sewa Kereta Avanza BaliKereta Avanza yang kami tawarkan boleh anda gunakan dalam 3 pakej. Pakej yang kami tawarkan ini mempunyai harga yang bersaing dan tentunya lebih baik dari syarikat sewa kereta lain.

  Ketiga pakej tersebut antara lain:

  1. pakej sewa kereta avanza tanpa pemandu (sistem lepas kunci)
  2. pakej sewa kereta avanza dengan pemandu
  3. pakej sewa kereta avanza + pemandu + petrol

  Masing-masing dari ketiga pakej tersebut mempunyai kelebihan dan keunggulan masing-masing, sehingga dapat disesuaikan dengan keperluan percutian anda.

  Pakej pertama sangat sesuai bagi anda yang sudah pernah berkunjung ke Bali dan mengetahui pusat pelancongan yang ada di Bali. Untuk pakej ini, kami memberikan harga yang lebih murah dan anda boleh menggunakan kereta Avanza kami selama 24 jam. Untuk sewa kereta avanza melalui pakej ini (sistem lepas kunci), kami memberikan harga sebesar Rp. 250,000 per hari. Sewa lebih dari 3 hari akan mendapatkan potongan harga sebanyak Rp.25.000 per harinya.

  Sementara pakej sewa kedua, sewa kereta + pemandu adalah pilihan yang bijak untuk anda gunakan jika anda baru pertama kali bercuti di Bali. Melalui pakej ini, anda sekeluarga dapat menikmati masa percutian anda dengan selesa tanpa perlu tersesat di perjalanan menuju tempat pelancongan. Harga sewa avanza melalui pakej ini kami memberikan harga sebesar Rp.250.000 per hari. Sewa lebih dari 3 hari akan mendapatkan potongan harga sebanyak Rp.25.000 per harinya.

  Harga pakej sewa kereta Avanza yang ketiga hampir sama dengan pakej kedua, namun paket ini sudah termasuk dalam penggunaan petrol per harinya. Harga sewa kereta untuk pakej ini sebesar Rp. 475.000 per hari dan akan mendapat potongan sebanyak Rp. 25.000 per hari jika masa sewa lebih daripada 3 hari.

  Jika anda berminat untuk menggunakan kereta Avanza melalui Ulundanu Transport, sila hubungi kami untuk melakukan tempahan.