• Bahasa Indonesia
 • Bahasa Melayu
 • Sewa kereta Alphard di Bali

  Rental Alphard plus driver Bali, Jasa Sewa Mobil, Sewa Mobil Murah

  Ulundanu Transport adalah syarikat sewa kereta di Bali terbaik dan berpengalaman. Kami menawarkan percutian yang berkesan dengan cita rasa mewah melalui kereta Alphard yang kami tawarkan. Kereta ini sangat sesuai untuk kalangan high class yang ingin bercuti dengan rasa selesa sepanjang perjalanan.

  Selain untuk bercuti, kereta Alphard ini sering juga digunakan untuk keperluan konfrensi di kalangan ahli perniagaan. Kereta ini sendiri tergolong dalam kenderaan mewah, sehingga kualitinya tidak perlu dipersoalkan.

  Apa kelebihan All New Alphard di Ulundanu Transport?
  Pada kabin tempat duduk baris kedua, terdapat kerusi executive yang dilengkapi dengan “foot rest” dan “head rest” yang boleh membuat anda tertidur selama perjalanan, anda juga tidak akan mendengar suara bising dari luar atau suara enjin kereta berkaitan teknologi kabin kedap suara yang dimilikinya . Dengan demikian, anda boleh mendapatkan kemudahan selama bercuti di Pulau Bali.

  Kemudahan yang dimiliki kereta Alphard ini sangat menunjang untuk entertainment anda selama perjalanan, seperti 8 speaker, 2 DIN audio video touch screen 7 inchi, dimana mampu memainkan CD, DVD, VCD, radio AM / FM dan MP3. Hal ini membuat perjalanan anda melawat pelbagai objek pelancongan di Bali tidak akan terasa bosan.

  Mengapa perlu menggunakan perkhidmatan Sewa kereta Alphard dari Ulundanu Transport?
  Ulundanu Transport mempunyai 4 tahun pengalaman dalam bidang penyewaan kereta dan sudah banyak pelancong yang menggunakan perkhidmatan kami. Untuk anda yang ingin menikmati percutian dengan kemudahan lebih, kereta Alphard yang kami tawarkan merupakan pilihan yang tepat. Kereta Alphard yang Ulundanu Transport tawarkan mempunyai dua varian warna iaitu warna putih dan warna hitam yang boleh anda pilih sesuai selera anda.

  Khusus untuk kenderaan mewah ini, kami mewajibkan penyewa untuk menggunakan pakej sewa kereta + pemandu + petrol. Mengapa kami tidak menyertakan sistem lepas kunci atau tanpa pemandu? Kerana kereta ini direka untuk memberikan keselesaan yang terbaik bagi para penumpangnya. Sehingga anda boleh memaksimumkan percutian / perniagaan anda selama di Bali.