• Bahasa Indonesia
 • Bahasa Melayu
 • Menyewa Kereta Xenia di Bali

  Sewa Mobil Xenia Bali, Rental Mobil Xenia Bali, Sewa Mobil Xenia Murah Bali, Jasa Sewa Mobil Bali

  Ulundanu Transport adalah syarikat sewa kereta murah di Bali, dipercayai dan berpengalaman. Menawarkan percutian terbaik melalui perkhidmatan sewa kereta Xenia. Melalui penyewaan kereta ini, anda akan mendapat satu cara pengangkutan yang selamat, selesa, dan mampu mengantarkan anda ke pelbagai tempat pelancongan menarik di Pulau Bali.

  Mengapa perlu menggunakan kereta Xenia di Bali ?
  Kereta Xenia merupakan salah satu kereta jenis MPV ( multi purpose vehice ) yang mempunyai kekuatan dan pelbagai kelengkapan untuk menunjang perjalanan pelancongan anda. Dari banyaknya kereta yang kami miliki pun, Xenia merupakan salah satu kereta yang selalu kehabisan stok berkaitan banyak sekali peminatnya. Hal ini pun disebabkan harga sewa yang murah, serta kapasiti yang mampu menampung kira-kira 6 hingga 7 orang. Kereta Xenia ini merupakan salah satu varian Daihatsu yang laris di mana disokong dengan mesin berkekuatan 1000cc dan 1300cc. Ketangguhan enjinnya mampu membawa anda sekeluarga untuk menerokai pelbagai tempat di Pulau Bali, baik jarak yang jauh ataupun dekat.

  Mengapa perlu menggunakan kereta Xenia di Bali melalui Ulundanu Transport ?
  Pengalaman Ulundanu Transport dalam melayani urusan sewa kereta sudah mencapai 4 tahun. Kami pun selalu menjaga kualiti dari setiap kereta yang kami sewakan dengan melakukan rawatan secara rutin dan penggantian suku cadang secara berkala. Harga yang kami tawarkan pun adalah harga terbaik dimana masih lebih murah berbanding syarikat sewa kereta sejenis yang lain.

  Perkhidmatan sewa kereta Xenia di Bali ini boleh anda gunakan dalam pelbagai pakej, yakni pakej sewa kereta tanpa pemandu atau sistem lepas kunci, pakej sewa kereta + supir, dan juga pakej sewa kereta + BBM. Ketiga pakej ini kami tawarkan dengan kelebihan dan kekurangannya masing-masing. Anda boleh memilih salah satunya sesuai dengan keperluan anda selama bercuti.

  Untuk sistem pakej sewa kereta Xenia di Bali tanpa supir, boleh anda dapat dengan harga Rp 250,000 untuk 24 jam. Untuk pakej penggunaan supir, kereta Xenia ini boleh anda gunakan dengan harga sewa Rp 350.000 untuk waktu penggunaan 10 jam. Manakala pakej ketiga yang sudah termasuk BBM boleh anda sewa dengan harga Rp 475.000 untuk 10 jam. Apabila anda menyewa selama lebih dari 3 hari, maka anda akan mendapat potongan sebanyak Rp 25.000 untuk setiap paketnya.

  Jika anda berminat untuk menggunakan kereta Xenia di Bali yang kami tawarkan, maka sebaiknya anda booking terlebih dahulu kerana banyaknya permintaan untuk menggunakan perkhidmatan sewa kereta Xenia ini. Anda boleh menghubungi kami melalui contact online atau terus mengunjungi pejabat kami di Jln. Taman Giri / Perum Girihil – Jalan Cemara 2 Jimbaran Bali.