• Bahasa Indonesia
 • Bahasa Melayu
 • Sewa kereta APV di Bali

  Sewa mobil bali, rental mobil bali, sewa apv bali, apv murah bali, sewa apv murah bali

  Mari sewa kereta APV di Bali bersama AMSBali.com

  Kereta APV merupakan salah satu kereta pilihan keluarga dalam melakukan perjalanan pelancongan. Jika tujuan lawatan sehari anda adalah Pulau Bali, maka kenderaan APV yang Ulundanu Transport tawarkan merupakan pilihan yang tepat. Ulundanu Transport merupakan syarikat sewa kereta terbaik di Bali, dimana telah mempunyai pengalaman selama 4 tahun. Pengalaman kami dalam menyediakan kereta – kereta terbaik tentunya sudah tidak perlu diragukan lagi, dimana kami sentiasa memberikan kereta terbaik dengan kelengkapan dan kemudahan seperti harapan anda.

  Apa kelebihan dari kereta APV ?
  Kenderaan ini disokong dengan enjin berkapasiti 1500cc, sehingga akan memberikan kekuatan saat melakukan perjalanan jauh. Kereta ini pun mempunyai body yang cukup besar sehingga membuat setiap penumpangnya boleh bergerak lebih leluasa tanpa perlu berasak – desakan.

  Mengapa perlu memilih perkhidmatan sewa kereta APV di Bali melalui Ulundanu Transport ?
  Sewa Kereta di BaliKereta APV yang kami tawarkan sentiasa dalam keadaan yang baik, sehingga anda tetap selesa dalam memandu. Kami selalu melakukan rawatan secara rutin dan juga penggantian suku cadang dilakukan secara berkala. Harga sewa untuk kereta APV ini pun relatif murah, di mana kami memberikan 2 pakej sewa yang boleh anda pilih mengikut keperluan.

  Pakej pertama adalah pakej sewa kereta tanpa pemandu yang membuat anda dapat membawa kereta APV ini layaknya kereta peribadi. Waktu yang anda peroleh untuk kegunaan kereta ini adalah 24 jam full, sehingga anda pun dapat membawa kereta ini ke pelbagai tempat pelancongan terbaik yang ada di Bali pada bila-bila saja. Harga sewa kereta APV di Bali untuk 1 harinya adalah sekitar Rp 250.000,- dan akan mendapat potongan sebanyak Rp 25.000 jika anda menyewa lebih daripada 3 hari.

  Jika anda berminat untuk menggunakan perkhidmatan sewa kereta APV dari kami, anda boleh terus menghubungi www.amsbali.com